Overzicht Tarieven


Een overzicht van alle tarieven en openingstijden van Kindercentrum ‘Ut Kerreraad’ kun je via onderstaand document inzien. Alle door ons genoemde tarieven zijn bruto prijzen. Wat je uiteindelijk netto voor de kinderopvang betaalt, is afhankelijk van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die je van de overheid ontvangt.

OVERZICHT TARIEVEN 2024

Het overzicht van de bijdrage van de overheid in de kosten van de kinderopvang per inkomenscategorie kun je hier bekijken. Het gaat om de Tabel Kinderopvangtoeslag 2024.

Proefberekening kinderopvangtoeslag:

Voor een proefberekening van de netto kosten verwijzen wij jou graag naar de site van de belastingdienst. De belastingdienst biedt een Rekenhulp aan waarmee je een proefberekening Kinderopvangtoeslag kunt maken. Nadat je alle (inkomens)gegevens hebt ingevoerd in de Rekenhulp weet je wat je aan kinderopvangtoeslag kunt verwachten. Het is vervolgens eenvoudig om aan de hand van onze offerte vast te stellen wat de kinderopvang jou netto gaat kosten. Het verschil tussen de bruto-prijs van kinderopvang en de netto-prijs kan zeer groot zijn. Met andere woorden: kijk niet alleen naar de bruto-uurprijs maar reken uit wat de opvang jou persoonlijk gaat kosten.

Proefberekening Belastingdienst Kinderopvangtoeslag

Let op! 
Kinderopvangtoeslag moet je aanvragen binnen 3 maanden na de maand waarin jouw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht dus niet te lang met het aanvragen van kinderopvangtoeslag!

Extra aanbod:

Bewegen op Muziek

Kinderyoga

3+ Peuteropvang