Aanmelden


 

Is jouw interesse gewekt en wil jij graag jouw kind(eren) inschrijven?

Aanmelden kan al tijdens de zwangerschap gebeuren. Wil je een rondleiding en een kennismaking met de leiding? De ingerichte speelruimte zien en zelf ervaren hoe de huiselijke sfeer is behouden?

Bel 06 409 37 703 of stuur een mailtje naar administratie@utkerreraad.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. Gewoon even op onze locatie binnen lopen kan natuurlijk ook.

Wij adviseren om jouw kind zo vroeg mogelijk aan te melden. Inschrijving verplicht tot niets, maar voorkomt teleurstelling!

 

Je hebt jouw kind aangemeld en dan?

Voordat een kind geplaatst wordt, vindt er een kennismakingsgesprek plaats; hierin wordt informatie gegeven over het kindercentrum. Praktische en administratieve zaken worden met elkaar afgestemd. Ook krijg je dan een rondleiding en een kennismaking met de leiding. Je kunt dan de ingerichte speelruimte zien en zelf ervaren hoe de huiselijke sfeer is behouden. Jouw kind zal zich hier snel thuis gaan voelen.

Voor ons is het prettig als je vooraf een afspraak maakt, zodat wij alle tijd, die nodig is, voor jou kunnen reserveren.

Vervolgens na aanmelding plannen wij in overleg met jou een intakegesprek in.

Essentieel is dat er vanaf het begin wordt gewerkt aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen leidsters, het kind en de ouder(s). Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen er afspraken worden gemaakt om te komen wennen. Ook ouders moeten wennen; aan het idee dat zij hun kind naar het kindercentrum brengen en overlaten aan de zorg van relatief onbekenden. Jonge kinderen komen daarom (eventueel samen met de ouder) één of twee dagdelen wennen voordat ze definitief geplaatst worden.

Tot snel!

Laatste Nieuwtjes

Vacatures

Bewegen op muziek

3+ Peuteropvang