Aanmelden


Meld je kind nu aan

Is jouw interesse gewekt en wil jij graag jouw kind(eren) inschrijven?

Dit kan snel en eenvoudig via de button: Meld je kind nu aan.

Aanmelden kan al tijdens de zwangerschap gebeuren.Wil je een rondleiding en een kennismaking met de leiding? De ingerichte speelruimte zien en zelf ervaren hoe de huiselijke sfeer is behouden?

Bel 06 409 37 703 of stuur een mailtje met jouw gegevens (telefoonnummer en adres) naar administratie@utkerreraad.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Wij adviseren om jouw kind zo vroeg mogelijk aan te melden. Inschrijving verplicht tot niets, maar voorkomt teleurstelling!

Voordat een kind geplaatst wordt, vindt er een kennismakingsgesprek plaats; hierin wordt informatie gegeven over het kindercentrum. Praktische en administratieve zaken worden met elkaar afgestemd. Ook krijg je dan een rondleiding en een kennismaking met de leiding. Je kunt dan de ingerichte speelruimte zien en zelf ervaren hoe de huiselijke sfeer is behouden. Jouw kind zal zich hier snel thuis gaan voelen.

Voor ons is het prettig als je vooraf een afspraak maakt, zodat wij alle tijd, die nodig is, voor jou kunnen reserveren.

 

Je hebt jouw kind aangemeld en dan?

Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van ontvangst en een factuur van het inschrijfgeld. Nadat wij het inschrijfgeld ontvangen hebben worden jullie op de wachtlijst geplaatst.

Zodra wij definitief een plekje voor jullie hebben nemen wij contact met jullie op.

Essentieel is dat er vanaf het begin wordt gewerkt aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen leidsters, het kind en de ouder(s). Er worden afspraken gemaakt om te komen wennen. Ook ouders moeten wennen; aan het idee dat zij hun kind naar het kindercentrum brengen en overlaten aan de zorg van relatief onbekenden. Jonge kinderen komen daarom (eventueel samen met de ouder) één dagdeel wennen voordat ze definitief starten.

Tot snel!

Extra aanbod:

Bewegen op Muziek

Kinderyoga

3+ Peuteropvang