Vaste of flexibele opvang


 

Om optimaal op de wensen en behoeften van (werkende) ouders in te spelen, biedt onze buitenschoolse opvang naast kinderopvang op vaste dagen en tijden, ook flexibele kinderopvang op maat.

Ouders kunnen afhankelijk van hun wensen en agenda’s kiezen voor verschillende vormen van opvang:

  • Vaste buitenschoolse opvang: Bij de inschrijving geef je aan ons door welke dagen en tijden opvang je nodig hebt. Je hebt dan een vaste reservering. Wanneer er een wijziging zal plaats vinden kun je dit per email aan ons doorgeven naar administratie@utkerreraad.nl, dan kijken wij naar de mogelijkheden.
  • Vaste buitenschoolse opvang in combinatie met flexibele verlenging: Naast de vaste reservering is het altijd mogelijk om flexibel de opvangtijden te verlengen per half uur. Dit kan zelfs nog op dezelfde dag worden aangevraagd.
  • Vaste buitenschoolse opvang in combinatie met flexibele buitenschoolse opvang: Wanneer je een vaste reservering hebt is het mogelijk om hiernaast flexibele opvang aan te vragen. Je reserveert de dagen en tijden per email naar administratie@utkerreraad.nl
  • Flexibele buitenschoolse opvang op maat: Je reserveert de gewenste dagen en tijden per email naar administratie@utkerreraad.nl Wij bekijken de mogelijkheden en je ontvangt van ons een bevestiging. (tijdelijk niet beschikbaar)
  • Incidentele buitenschoolse opvang: Heb je af en toe opvang nodig? Dan is incidentele opvang een goede oplossing voor jou. Ook als je géén klant bent van ons kindercentrum, kun je een losse dag of enkele uren bij ons afnemen. Je reserveert de gewenste dag en tijd per email naar administratie@utkerreraad.nl Wij bekijken de mogelijkheden en je ontvangt van ons een bevestiging.

 

In de schoolvakanties:
Voor de buitenschoolse opvang kunnen ouders kiezen voor overeenkomsten met of zonder vakantiebudget. Kies je voor de overeenkomst zonder budget dan heb je nog altijd de mogelijkheid om flexibele vakantieopvang af te nemen in de vakantieperiodes.

Voor de bijbehorende tarieven leest u hier meer.

Heb je advies op maat nodig en wil je samen kijken naar welk type opvang en overeenkomst het beste bij jouw persoonlijke situatie past dan helpen wij je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Extra aanbod:

Bewegen op Muziek

Kinderyoga

3+ Peuteropvang