Vaste of flexibele opvang


 

Om optimaal op de wensen en behoeften van (werkende) ouders in te spelen, biedt kindercentrum ‘Ut Kerreraad’ naast kinderopvang op vaste dagen en tijden, ook flexibele kinderopvang op maat.

Ouders kunnen afhankelijk van hun wensen en agenda’s kiezen voor verschillende vormen van peuteropvang:

  • Vaste peuteropvang: Bij de inschrijving geef je aan ons door welke dagen en tijden opvang je nodig hebt. Je hebt dan een vaste reservering. Wanneer er een wijziging zal plaats vinden kun je dit per email aan ons doorgeven naar administratie@utkerreraad.nl, dan kijken wij naar de mogelijkheden.
  • Vaste peuteropvang in combinatie met flexibele verlenging: Naast de vaste reservering is het altijd mogelijk om flexibel de opvangtijden te verlengen per half uur. Dit kan zelfs nog op dezelfde dag worden aangevraagd.
  • Vaste peuteropvang in combinatie met flexibele peuteropvang: Wanneer je een vaste reservering hebt is het mogelijk om hiernaast flexibele peuteropvang aan te vragen. Je reserveert de dagen en tijden per email naar administratie@utkerreraad.nl
  • Flexibele peuteropvang op maat: Je reserveert de gewenste dagen en tijden per email naar administratie@utkerreraad.nl Wij bekijken de mogelijkheden en je ontvangt van ons een bevestiging. Indien je flexibele peuteropvang wenst wordt jouw kind op de dagopvang geplaatst en kan dan, indien de planning het toe laat, aan het peuterprogramma mee doen. (tijdelijk niet beschikbaar)
  • Incidentele peuteropvang: Heb je af en toe opvang nodig? Dan is incidentele opvang een goede oplossing voor jou. Ook als je géén klant bent van ons kindercentrum, kun je een losse dag of enkele uren bij ons afnemen. Je reserveert de gewenste dag en tijd per email naar administratie@utkerreraad.nl Wij bekijken de mogelijkheden en je ontvangt van ons een bevestiging.

 

Voor de bijbehorende tarieven lees je hier meer.

Heb je advies op maat nodig en wil je samen kijken naar welk type opvang en overeenkomst het beste bij jouw persoonlijke situatie past dan helpen wij jou graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Extra aanbod:

Bewegen op Muziek

Kinderyoga

3+ Peuteropvang