Buitenschoolse opvang (BSO) ‘Malle Möle’


Niks moet, niksen mag. Buitenschoolse opvang is vrije tijd.
En dat betekent ontspanning.

Onze BSO is kleinschalig, persoonlijk en met een huiselijke sfeer. Normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Een kind dat zich veilig en geborgen voelt en kan spelen, ontwikkelt zich als vanzelf. Een kind dat daarentegen uitgedaagd en begeleid wordt, ontwikkelt zich gericht. Wij helpen jouw kind zich verder te ontwikkelen.

De BSO is van de kinderen en wij vinden het belangrijk dat de kinderen mee mogen besluiten over de activiteiten die we gaan doen. De ideeën en de inbreng van de kinderen staan centraal. We dagen ze uit om mee te denken en mee te doen. We streven ernaar om er een bijzondere, unieke BSO van te maken, waarvan jouw kind elke dag kan genieten.

Iedere dag vindt er een activiteit plaats. Alle activiteiten richten zich op een of meerdere ontwikkelingsgebieden. Wij hebben een activiteitenhandboek ontworpen dat we gebruiken om de ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Dit handboek is op te vragen bij een van de leidsters. Wij proberen ieder thema andere activiteiten te organiseren, waardoor het voor de kinderen uitdagend blijft. Zo blijven zij met veel plezier naar de opvang komen!

Uiteraard zijn er ook voldoende rust momenten. We kijken naar wat jouw kind nodig heeft en passen zijn/haar dagactiviteit daaropaan. En wil iemand even helemaal niks doen, dan mag dat natuurlijk ook.

Openingstijden:

De voorschoolse opvang is tijdens de reguliere schooldagen iedere ochtend geopend vanaf 7.30 u. Je kunt ervoor kiezen om een half uur of een uur af te nemen. Vanuit onze opvang brengen wij jouw kind(eren) naar school toe.

De naschoolse opvang is vanaf het einde van de reguliere schooldagen geopend van 12:30 tot 18:00 u of van 14.45 tot 18.00 u. Aan het einde van de middag kun je jouw kind(eren) vanaf 17.00 u weer komen ophalen

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang de hele dag geopend van 7.30 tot 18.00 u.

Heb je een keer, eerder of later dan onze openingstijden, opvang nodig kun je dit altijd bij ons aanvragen.

Flexibele opvang:

Het kunnen afmelden en extra kunnen aanvragen van uren kinderopvang is voor een heleboel ouders een grote uitkomst. Hierdoor kunnen jullie de opvang van jullie kinderen volledig afstemmen op de behoefte die jullie nodig hebben.

Maar niet iedereen heeft echter behoefte aan deze flexibiliteit.

Weten jullie op voorhand dat jullie kind altijd

Indien je meer behoefte hebt aan flexibele opvang dan is dit ook mogelijk. Wij hanteren een aantal voorwaarden wat betreft de flexibele opvang. Met als belangrijkste reden: Het kind staat voorop! Lees hier meer over de mogelijkheden.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons uiteraard telefonisch of per e-mail benaderen.

Extra aanbod:

Bewegen op Muziek

Kinderyoga

3+ Peuteropvang