Even voorstellen

Wij werken met een vast team, zodat jullie kinderen snel bij ons vertrouwd raken. Ons team is een waardevolle mix van talenten, opleidingen en ervaring.

Graag stellen wij ons aan jullie voor:

Tanja Augustin

Eigenaresse, leidinggevende en kwaliteitsmanager

Renie Melssen

Pedagogisch medewerkster BBL

Anneke Lechner

Externe pedagogisch coach en IB-er van BS de Maasparel

Eefje van den Berg

Pedagogisch coach, VE coach en beleidsmedewerkster

Jessie Rutten

Pedagogisch medewerkster

Ilona van Duinen

Pedagogisch medewerkster, Coach gezonde kinderopvang

Carina Tobben

Pedagogisch medewerkster

Carmen van Buggenum

Pedagogisch medewerkster

Christel Schoorl

Pedagogisch medewerkster

Helmie Stoffels

Pedagogisch medewerkster

Achterwacht bij calamiteiten

Naast ons vaste team werken wij met een achterwacht. Zij zal worden ingezet bij calamiteiten. Zij is een gediplomeerde achterwacht. Ze woont op korte afstand van ons Kindercentrum.

Hoe het allemaal begon ...

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen hoe ik ben begonnen met dit mooie bedrijf!

Van origine ben ik van beroep verpleegkundige. Na een tijdje te hebben gewerkt op de kinderafdeling heb ik mijn passie mogen ontdekken en ervaren in het werken met kinderen en ouders.

Ik ben dan ook vanaf januari 2007 gestart als zelfstandige innovatieve gastouder in Stevensweert. Inmiddels is ´Ut Kerreraad´ vanaf januari 2010 uitgegroeid naar een kleinschalig onafhankelijk kindercentrum.

In oktober 2012 zijn wij verhuisd met ‘Ut Kerreraad’ Stevensweert. Je kunt ons vinden in een geheel nieuw pand gelegen aan de Nieuwendijk. Wij zitten inpandig in het gebouw van BS de Maasparel.

Naast onze locatie in Stevensweert hebben we ook in 2012 een peuter- en buitenschoolse opvang gestart in het dorp Roosteren. Helaas hebben wij in juli 2019 de deuren van deze locatie moeten sluiten wegens het sluiten van de basisschool. Heel erg jammer!

We hebben niet stilgezeten in Stevensweert en hier bieden wij flexibele dagopvang, peuteropvang, 3+ activiteiten, voorschoolse en naschoolse opvang aan!

Verder ben ik iemand die de samenwerking opzoekt om met diverse verenigingen/stichtingen of andere partijen een leuke workshop voor kinderen te organiseren. De diverse workshops die er al georganiseerd zijn waren o.a. ‘Kennismaken met Muziek’ , Taekwondo lessen en danslessen.

Daarnaast ben ik inzetbaar als gastdocente aan de school HBO Fontys pedagogiek en begeleid ik studenten/stagiaires van diverse opleidingen.

Als afsluiting van bovenstaand kan ik oprecht zeggen:
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en om mijn visie uit te kunnen dragen. Iedere dag sta ik klaar voor jou en je kinderen die naar ‘Ut Kerreraad’ komen.

Bij ons werken?

Wil jij ons team komen versterken, als pedagogisch medewerker of stagiaire? Bekijk hier onze vacature of stuur een open sollicitatie naar administratie@utkerreraad.nl