Vaste of flexibele opvang


 

Het kunnen afmelden en extra kunnen aanvragen van uren kinderopvang is voor een heleboel ouders een grote uitkomst. Hierdoor kunnen jullie de opvang van jullie kinderen volledig afstemmen op de behoefte die jullie nodig hebben.

Maar niet iedereen heeft echter behoefte aan deze flexibiliteit.

Weten jullie op voorhand dat jullie kind altijd dezelfde dagdelen nodig heeft? Kies dan voor onze vaste dagdelen met een lager uurtarief.

Indien je meer behoefte hebt aan flexibele opvang dan is dit ook mogelijk. Wij hanteren een aantal voorwaarden wat betreft de flexibele opvang. Met als belangrijkste reden: Het kind staat voorop!

Meld je kind op tijd aan om teleurstelling te voorkomen.

 

Om optimaal op de wensen en behoeften van (werkende) ouders in te spelen, biedt kindercentrum ‘Ut Kerreraad’ naast dagopvang op vaste dagen en tijden, ook flexibele dagopvang op maat.

Ouders kunnen afhankelijk van hun wensen en agenda’s kiezen voor verschillende vormen van kinderopvang:

  • Vaste dagopvang: Bij de inschrijving geef je aan ons door welke dagen en tijden opvang je nodig hebt. Je hebt dan een vaste reservering. Wanneer er een wijziging zal plaats vinden kun je dit per email aan ons doorgeven naar administratie@utkerreraad.nl, dan kijken wij naar de mogelijkheden.
  • Vaste dagopvang in combinatie met flexibele verlenging: Naast de vaste reservering is het altijd mogelijk om flexibel de opvangtijden te verlengen per half uur. Dit kan zelfs nog op dezelfde dag worden aangevraagd.
  • Vaste dagopvang in combinatie met flexibele dagopvang: Wanneer je een vaste reservering hebt is het mogelijk om hiernaast flexibele opvang aan te vragen. Je reserveert de dagen en tijden per email naar administratie@utkerreraad.nl
  • Flexibele dagopvang op maat: Je reserveert de gewenste dagen en tijden per email naar administratie@utkerreraad.nl Wij bekijken de mogelijkheden en je ontvangt van ons een bevestiging. (tijdelijk niet beschikbaar)
  • Incidentele dagopvang: Heb je af en toe opvang nodig? Dan is incidentele opvang een goede oplossing voor jou. Ook als je géén klant bent van ons kindercentrum, kun je een losse dag of enkele uren bij ons afnemen. Je reserveert de gewenste dag en tijd per email naar administratie@utkerreraad.nl Wij bekijken de mogelijkheden en je ontvangt van ons een bevestiging.

 

Voor de bijbehorende tarieven lees je hier meer.

Heb je advies op maat nodig en wil je samen kijken naar welk type opvang en overeenkomst het beste bij jouw persoonlijke situatie past dan helpen wij je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Extra aanbod:

Bewegen op Muziek

Kinderyoga

3+ Peuteropvang